7.8 C
Київ
17.04.2024
Буча Інфраструктура Селищна рада

У Бучі люди обурені тим, що поліція перекрила вулицю знаками STOP

Чергове “покращення” у Бучі. Розвиток інфраструктури селища дійшов такого рівня, що була повністтю перекриті занками “СТОП” вулиці Києво-Мироцька та Гамалія – повідомляється у фейсбук-спільноті “Громада Бучі”.

Так житель селища Evgeniy Sizon обурюється “Що, знову? Виходить з двох сторін вулиці “кирпич”? Його підтримує Олеся Анисимова: “Києво-Мироцька та Гамалія. – “кирпичі”? А як тепер їхати?”.

Наслідки від нововстановленних знаків на собі вже відчув Yuriy Panok, який повідомив, що вчора вже мав нагоду поспілкуватися там з поліціянтами: “Вже вчора попав під роздачу, 255 грн. Поліція сказала, що встановили після звернень громадян до мерії, і їхати можна тільки місцевим.”
“А я як визначають «місцевий»? Ви пред’являли паспорт з пропискою чи договір аренди? А якщо до когось по цій вулиці в гості чи по справах треба? Маразм повний…”, – обурюється Анна Зуянова
Toni Voloven’ впевнений, що дії поліцейських, як мінімум, нелогічні “Згідно ПДР, даний знак забороняє рух всім, а не лише місцевим”. А саме визначення не зрозуміле 
Альоні Романовській: “Хто такі місцеві? Можна статтю ПДР про такі закони?”
На що стосовно законів відповів Evgeniy Sokolov: “Знак 3.21 не может тут стоять по ПДД: https://vodiy.ua/znaky/3/3.21/“.

Це не перший випадок, коли жителі вулиці обмежують пересування по цій вулиці. Варто лише пригадади ледь не два десятки “лежачих поліцейських”, які були встановлені на відрізку у півтора кілометри. Після скарг жителів Бучі, частину цих “поліцейських” прибрали, але тепер з’явилася нова ідея по обмеженню руху.

Звісно, можна зрозубіти бажання людей, які проживають на цих вулиця мінімізувати рух транспорту поблтзу своєї оселі. Але це має бути гармонійно пов’язано і з бажанням їх сусідів мати повноцінну дорожню інфраструктуру. Скоріш за все, дана ситуація свідчить про невміння або небажання керівництва Бучі адекватно вирішувати інфраструктурні питання.
Вадим Колесник
КиївськийРегіон
фото “Громада Бучі”

Схожі записи

Архітектора Обухова звинувачують у порушенні законодавства

У Ржищеві триває підготовка до зими. Купили нову техніку

Калитянські школярі інтерактивно обирали свою майбутню професію

Напишіть коментар