12.1 C
Київ
26.04.2024
Екологія Інфраструктура Суспільство Твоя Громада Українка

ГО «Трипільський край» з Киівщини обрана до проекту менторськоі підтримки ACREC

Дворічну програму менторської підтримки “Зміцнення спроможностей регіональних/місцевих антикорупційних ГО в Україні” розпочато – повідомляє ACREC.

Відбулася перша координаційна зустріч команди ACREC з учасниками Програми. Захід зібрав разом 20 найбільш перспективних ініціатив та громадських організацій у сфері антикорупції з регіонів України.

Від Киівщини до проекту обрано громадську організацію «Трипільський край», яка вже четвертий рік результативно протидіє корупції в Обухівському районі.

Як зазначає співзасновниця ГО «Трипільський край» Ольга Нос: «Така підтримка дуже важлива для нас. Впевнена, що вона дозволить нам працювати ще ефективніше і більш системно підходити до вирішення задач».

А Євген Цяпенко, ще один співзасновник ГО «Трипільський край», сподівається що: «Підтримка такої авторитетної організації, як ACREC допоможе нам отримати нові практики, реалізуючи які ми зможемо консолідувати антикорупційний рух громадськості».

В ході зустрічі учасники Програми мали нагоду познайомитись, а також поділитись своїми очікуваннями та поточними викликами в антикорупційній роботі. ACREС, зі свого боку представив результати дослідження “Вплив громадянського суспільства на впровадження антикорупційних реформ в Україні” та окреслив перші кроки майбутньої співпраці.

Координаційна зустріч закінчилась урочистим підписанням Меморандумів про співпрацю.

 

Вадим Колесник

#КиівськийРегіон

Схожі записи

В Українці людей обдурили з «Громадським бюджетом»

Україна отримає від ЄС 7 млн на розбудову міст

На Бориспільщині відбудеться Кубок Київської області з футболу

Напишіть коментар