14.8 C
Київ
26.04.2024
Бородянка Відбудова країни Селищна рада

У Бородянці відбудували інклюзивно-ресурсний центр

Реконструкція місцевого інклюзивно-ресурсного центру – один із проєктів відновлення Бородянки, який реалізується посольством Швейцарії в Україні спільно з проєктом DECIDE.

Вставили нові вікна на другому поверсі. Їх вибило внаслідок вибуху снарядів неподалік та уламків ракети. Попереду ще ремонт на 2-му поверсі приміщення, – ділиться планами в.о. голови селищної ради Георгій Єрко.

В ІРЦ вже відновили обладнання на першому поверсі та облаштували укриття, що відповідає усім сучасним вимогам – розповіла “Київському регіону” директорка ІРЦ Тетяна Рябущиць.

Більше про те як зараз працює інклюзивно-ресурсний центр у Бородянці – у відео журналіста “Київського регіону” Євгена Цяпенка:

Сьогодні центр надає послуги для більш як 200 дітей з особливими освітніми потребами. Їхня кількість постійно зростає через війну. Щоб надавати якісні послуги в таких умовах, проєкт DECIDE організував для фахівців ІРЦ програму підвищення кваліфікації. Так, 21 фахівець (консультант) ІРЦ із Бородянської територіальної громади та сусідніх громад успішно пройшли програму «Відновлення спроможності інклюзивно-ресурсних центрів забезпечувати якісні послуги у територіальних громадах, що постраждали від війни».

Головне фото з сайту www.decide.in.ua

Про роботу Київської обласної екстреної медичної допомоги у режимі 24/7, про важкі приклади спілкувалися працівники екстреної допомоги з окупантами  дивіться в інтерв’ю журналіста “Київського регіону” Євгена Цяпенка.

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

Екскерівника Держрибагентства Київщини Мухіна підозрюють у злочині

У Фастові Червоний Хрест розпочав роботу за напрямком “Психосоціальна підтримка”. ВІДЕО

Схожі записи

Ексочільниця Коцюбинського заявляє про інформаційну атаку

На Київщині міста вже не будуть монополістами на надання медицинських послуг

У Бучі люди обурені тим, що поліція перекрила вулицю знаками STOP

Напишіть коментар