2.8 C
Київ
27.03.2024
Бориспіль Міська рада

Поліція почала розслідувати факт тиску на виборців у Борисполі

Правоохоронці зайнялись рослідуванням справи про тиск на виборців з боку бориспільських посадовців – під час кампанії з повторних виборів міського голови Борисполя, що мають відбутися 17 січня 2021. Про це повідомляє прес-служба партії «Європейська Солідарність».

Нагадаємо, минулого тижня у «ЄС» заявили про те, що  від працівників бюджетної сфери стали надходити численні скарги на те, що деякі представники міської влади збирають копії паспортів та номери телефонів, вимагаючи прозвітувати після голосування, про те, що виборці віддали свій голос за провладного кандидата Владислава Байчаса. А в протилежному випадку погрожують звільненням. 

Сьогодні – на сесії міської ради – глава фракції «Європейська Солідрність» Володимир Борисенко повідомив, що уже дав пояснення по цій справі поліції. 

Його опонент, секретар міськради Владислав Байчас заявив, що оприлюднена інформація є неправдивою, і вчора він подав зустрічну заяву «щоб розібралися». Оскільки – на його думку – таким чином хтось намагається тиснути саме на його виборців – «щоб змінити їхню, так сказать, бачення і вибір».

Схожі записи

У Борисполі створюють інспекцію з паркування

Хочу перетворити Бориспільський район на інвестиційний хаб, – Горковенко

На вихідних у Борисполі знову працюватиме центр масової вакцинації

Напишіть коментар