7.7 C
Київ
18.04.2024
Бородянка Кримінал

У Бородянці розпочали незаконне будівництво бетонного заводу поруч з садибами селян

У селищі Бородянка за адресою вул..Центральна, 224/16 херсонська фірма ТОВ “Планета РС Київ” планує на місті приміщеннь насіннєвого комплексу, побудувати на бетонний завод.

Вже зараз в охоронні зоні ГРП та МГП ведуться незаконні роботи з поглиблення та зняття верхнього земляного покрову з земельної ділянки ОСГ призначення з подальшим його переміщенням, повідомляє у своєму дописі Роман Шнуренко.

Опубліковано Романом Шнуренком Четвер, 12 березня 2020 р.

Згодна з Романом і Sdebskiy Sasha: “Бетонний завод не може існувати без подачі води, електроенергії без очисних фільтрів (на мою думку їх ставити не будуть бо дорого), можливо газ. З цього всього виходить, що літом на стариках буде малий тиск водопроводі, а можливо іперебой з водою ,буде перепад з електроенергією так як в Бородянському районі лінії перенавантаження,тому якщо всім бородянцям все це байдуже будемо мати відповідний результат.І ще,всі викиди які будуть від цього виробництва осядуть не тільки на стариках і молочній фермі,але іна всіх балконах і садибах. Так, що наша з вами байдужість приведе до того, здобудемо споживати продукти з присмаком аміачна і сірки так як в цементі ці сполуки трапляються. Звертаюсь до всіх – подумайте чи потрібне нам таке підприємство”.

#КиївськийРегіон #Київщина #Бородянка

Схожі записи

Чиновника з Фастова будуть судити за махінації з землею

У Козині через суд повертають землю, яку ПАТ «КПМК-2» отримав по сфальсіфікованим документам

У Бородянці відбудували інклюзивно-ресурсний центр

1 коментар

Понимающий 16.03.2020 о 22:50

Ещё один метод ведения гибридной войны! Вата не даёт развиваться бизнесу в регионах! Во многих районах
«псевдоактивисты» мешают создавать рабочие места, подменяя местное самоуправление и госорганы, тем самым толкая украинцев в безработицу и безисходность! Тут работа для СБУ, убедиться что корни организации этого « активизма» идут от спецслужб страны агрессора! Изучив биографию главных таких «активистО-в» можно будет получить много интересного и прекратить разрушение Украины из нутри!

Відповіcти

Напишіть коментар