1.7 C
Київ
19.03.2024
Децентралізація Селищна рада Твоя Громада

Відео бійки односельців у Безрадичах після звіту голови сільради

Жителі Старобезрадичівської сільради на Обухівщині ніяк не можуть дійти згоди, в якій саме ОТГ далі бути – чи приєднатися до Обухова, чи об’єднатися з сусідніми селами Дмитровичі, Підгірці та Козин.

Сьогодні у сільському клубі мав звітувати Голова села Петро Горбаченко, повідомляється на фейсбук-сторінці “Нова Громада Київщини”.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

У порядку денному зборів був пункт лише звітування Голови сільради – ним збори, прогнозовано, не обмежилися і присутні знову почали суперечки навколо майбутнього об’єднання.

Завершилося все бійкою, після якої її зачинщик сам же і визвав наряд поліції. І хоча Голова сільради прозвітував, ведучий зборів оголосив їх не завершеними. Мабуть, гаряче у селі буде і надалі…

“Самі скликали збори, самі їх і зірвали”

Самі скликали збори, самі їх і зірвали

Дуже сподіваємося, що жителі Безрадичів вже зовсім скоро навчаться чути альтернативну думку та з повагою відноситися один до одного.Бо поки що виходить так собі, а тому і сьогоднішні збори, на яких відзвітувався за свою роботу Голова села Петро Горбаченко, залишилися незавершеними через бійку

Опубліковано Нова Громада Київщини Субота, 15 лютого 2020 р.

Чи здатна Громада Безрадичів порозумітися?

“Я сподівалася на діалог та порозуміння на зборах. Але все йшло по якомусь плану невідомих мені людей. Моїм друзям-односельчанам не давали слова, а завершилося все бійкою” – Яна Шпиг, жителька Залізничної станції “Нові Безрадичі”.

Булінг у Безрадичах

ЧИ ЗДАТНА ГРОМАДА БЕЗРАДИЧІВ ПОРОЗУМІТИСЯ?"Я сподівалася на діалог та порозуміння на зборах. Але все йшло по якомусь плану невідомих мені людей. Моїм друзям-односельчанам не давали слова, а завершилося все бійкою" – Яна Шпиг, жителька Залізничної станції "Нові Безрадичі".

Опубліковано Нова Громада Київщини Субота, 15 лютого 2020 р.

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськийРегіон #Київщина

Схожі записи

Заволодіння 13 га у Гатному завтра розгляне Вищий антикорупційний суд

Кількість депутатів на Київщині може скоротитися у 5 разів

У Борисполі відкрили амбулаторію №4 після капітального ремонту. Відео

Напишіть коментар