7.8 C
Київ
17.04.2024
Бровари Мистецтво Патріотичне виховання

У Броварах у п’ятницю відбудеться фестиваль патріотичної творчості “З Україною в серці”

У п’ятницю 6 грудня о 15:00 годині у Міському культурному центрі відбудеться ІІІ відкритий міський фестиваль патріотичної творчості “З Україною в серці”, приурочений Дню Збройних Сил України.

Метою фестивалю є привернення уваги широких кіл громадськості та учнівської молоді до культурно-мистецьких заходів, орієнтованих на популяризацію мистецтва патріотичної тематики; збагачення репертуару юних виконавців високохудожніми творами українських авторів, кращими зразками української народної творчості; розвиток вокального виконавства, професійного музикування та ансамблевої гри, хореографічної майстерності, образотворчого мистецтва, акторської майстерності тощо;  обмін творчими досягненнями, досвідом роботи серед керівників художніх колективів та окремих виконавців.

Організаторами фестивалю є відділ культури Броварської міської ради Київської області, управління освіти і науки Броварської міської ради Київської області, які запрошують долучитися до участі у фестивалі  дитячі та юнацькі колективи у різноманітних жанрах художнього слова та вокального, інструментального, хореографічного, образотворчого мистецтв.

Заявки на участь у фестивалі приймаються за адресою: м.Бровари, бульв. Незалежності, 4, відділ культури Броварської міської ради, тел. (04594)5-10-61, email: [email protected]

#КиївськийРегіон

 

Схожі записи

У Броварах закуплять обладнання у лікарню, щоб не платити приватній фірмі

Навіщо Білій Церкві Київ, Києву Бровари, а Обухову – нові партнери

Перестрілка в Броварах на Торгмаші. Відео

Напишіть коментар