6.7 C
Київ
19.04.2024
Кримінал Міська рада Українка

Люди обурені, що Українку перетворюють на місто МАФів та білбордів

На днях мешканці м. Українка стали свідками встановлення 3-х нових білбордів, повідомляє інтернет-порталу “Трипільський край”:
1 – На розі вул. Юності та пров. Будівельників
2 – Вздовж вул. Юності, напроти колишньої лазні
3 – На розі вул. Промислової та вул. Південної

Ці конструкції встановлювались на підставі дозволів, Виданих 07.11.2019. Тобто, погоджених виконкомом 31.10.2019 р.

Проєкт рішення, який розглядали на виконкомі – підмінили згодом?

Наразі, на сайті https://ukrainka.org/ відсутнє рішення виконкому стосовно погодження рекламних засобів.   Натомість залишився файл в проєктах рішення. І ці файли були змінені вже після засідання виконкому! Файл створювався 6-го листопада і був змінений 7-го листопада. Тобто після засідання виконкому (31.10.2019 р.), коли розглядалось дане питання!

Навіщо змінювати проєкт рішення ПІСЛЯ засідання, на якому воно розглядалось? Питання риторичне. Відповідь ми всі вчора бачили. І, схоже, будемо насолоджуватись цим видовищем ще довго.

На засіданні виконкому Кучер та її посіпаки – брехали?

Ми знайшли відео з засідання виконкому. І побачили на ньому, як і Кучер і архітектор міста в один голос говорять саме про впорядкування вже існуючих білбордів. І це не дивно, бо  розглядалось питання не розміщення нових конструкцій, а лише впорядковування вже існуючих рекламних площин. Переходимо за посиланням  https://youtu.be/mSrYlOrbbCY?t=2833 і дивимось 47:10-51:34. З цих хвилин ми бачимо, що архітектором міста Артюшенком говорилось про надання погодження на існуючі білборди, а також з вуст секретаря ради Кучер лунала фраза про те, що ці білборди “вже розміщені”.

Таким чином були введені в оману члени виконкому і проголосовано чергове рішення, яке надає змогу встановити 10 нових білбордів (до речі, на виконкомі говорили про 9 (дев’ять) наявних!!!).

Схоже на те, що ось так, брехнею та підлогом, місто Українка перетворять на місто МАФів і білбордів, а на набережній друзі та партнери Кучер-Дарсанії побудують клубний будинок або навіть ЖК, а Скиба з Рубаном нагріють руки на будівництві на березі річки Стугна.

Окремо варто зазначити, що все це можливо лише за умов злочинної змови з депутатами міськради та членами виконкому.  З якими, як говорять, щедро розраховуються будинками побуту, підрядами, посадами й просто зарплатою в конвертах.

За матеріалами інтернет-порталу “Трипільський край”

#КиївськийРегіон #Київщина #Українка

Схожі записи

У Переяславі депутати намагалися восьмий раз протягнути на сесії сумнівний проект на освітлення

Кличко нагородив свого ексзаступника, який бився з патрульним

Голову райради Обухівщини Ларису Іллєнко засуджено за хуліганські дії. Відео

1 коментар

Андрій 26.04.2021 о 17:41

Видно їздять у Київ і видно контраст. А от жителі Ірпіня навпаки обожнюють бігборди “тягнешся до Києва заходь до мене в спальню, регулярний борщ ” і навіть не вважають це тролінгом. 😅🤣

Відповіcти

Напишіть коментар