15.4 C
Київ
20.04.2024
Бородянка Буча Країна без сміття Міська рада

Сміття з Бучі возитимуть до Бородянки

Бучанська міська рада заключила договір з ТОВ “Утіл-Сервіс” на закупівлю послуг з розміщення 15 тис. м3 протягом року твердих побутових відходів, – повідомляє видання КиївВлада

На полігон, який знаходиться в користуванні компанії в селі Нове Залісся, згідно договору, ТОВ “Утіл-Сервіс” до 31 грудня 2023 року зобов’язується вивозити тверді побутові відходи у кількості 15 000 м3.

Вартість вивезення ТПВ згідно договору складає 1 мільйон 290 тисяч гривень, тобто 86 гривень за 1 м3.

Вартість вивезення ТПВ

86 гривень за 1 м3

Цікаво буде порівняти цю вартість з результатами тендеру на вивезення сміття, підготовка до якого зараз відбувається у смт Чабани Фастівського району. До 4 квітня там від підрядників очікують пропозицій на бюджет у 120 тисяч гривень.

За колабораціонізм до 10 років засуджено екскерівника КП «Бучасервіс»

Стосовно ТОВ “Утіл-Сервіс”, то згідно даних аналітичної системи Youcontrol, компанія зареєстрована у 1998 році в Бородянці. Основний вид діяльності – збирання безпечних відходів. Власниками компанії виступають Олександр Бадрудінов та Станіслав Здебський. Керівником організації значиться Михайло Березюк.

Зазначимо, що у 2017 році Прокуратура Київщини вимагала визнати незаконним договір на утилізацію сміття, укладений на суму майже 1,5 млн гривень між УЖКГ “Ірпінь” та ТОВ “Утіл-Сервіс”, яке не оформляло документи для надання цих послуг.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

У Миронівці аграрна компанія зливає небезпечні відходи виробництва людям у городи. ВІДЕО

 

Схожі записи

В Українці міськрада оплатила неіснуючий ремонт багатоповерхівки

У четвер судитимуть мера Обухова Олександра Левченка та його пособників

У Богуславі СБУ затримало на хабарі керівника ЦНАПу Дмитра Симоненка

Напишіть коментар