8.5 C
Київ
29.03.2024
КОДА Олексій Кулеба

Евакуація жителів Київщини не планується

На території Київській області тривають відновлювальні роботи об’єктів критичної інфраструктури, що були пошкоджені зокрема через ранкові ворожі удари, – повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба в Telegram каналі.

Без світла залишилася частина Київського регіону. Попередньо через ворожі удари дві людини постраждали. Інформація уточнюється. Також є руйнування приватних будівель.

 

Електроенергія в області вже почала відновлюватися. Усі служби працюють, –  Олексій Кулеба

 

У зв’язку з цим в регіоні вводяться екстрені відключення електроенергії. Жителів області просять підготуватися до тривалої відсутності електрики. Графіки аварійних відключень, що складені раніше, наразі неактуальні.

«Ситуація з енергетикою складна, проте під контролем. Про всі плани дій жителі Київщини будуть знати завчасно», – зауважив Кулеба. Також, він зазначив, що жодних евакуаційних заходів на території Київської області не відбувається та в найближчий час не планується.

евакуаційних заходів на Київщині

не планується – кулеба

Усіх, до кого наразі не застосовуються відключення світла, Голова Київської ОВА закликав економно використовувати електроенергію, зберігати спокій та довіряти виключно офіційним джерелам.

ДТЕК визначив графік відключення від світла населених пунктів Київщини

 

Схожі записи

В облраді розповіли, коли будуть внесені зміни до бюджету Київщини

В Українці зупинилося будівництво школи. ВІДЕО

У Бородянці згадували кадирівців та дякували за гуманітарку партнерам з Нідерландів

Напишіть коментар